Autor |
Wiadomość |
Temat: Prośba o ocenę b.histopatologicznego - nowotwor węzłów |
Ola Olka
Odpowiedzi: 54
Wyświetleń: 19078
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-12-01, 09:41 Temat: Prośba o ocenę b.histopatologicznego - nowotwor węzłów |
Przykro mi... Przyjmij wyrazy serdecznego współczucia |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-11-14, 08:49 Temat: Prośba o ocenę b.histopatologicznego - nowotwor węzłów |
mmmariuszekkkk w internecie piszę mnóstwo "ciekawych" rzeczy. Narazie cieszcie się że lekarze podjęli się wogóle leczenia.
Jeżeli masz wątpliwości co do terapii inhibitorami BRAF to do czasu jej włączenia napewno będzie okazja zapytać prof. Rutkowskiego o jej słuszność. Wyjaśniaj po prostu to co cię niepokoi. Pytaj.
Trzymaj się i zobaczymy jak będzie po radioterapii.
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-11-13, 12:27 Temat: Prośba o ocenę b.histopatologicznego - nowotwor węzłów |
mmmariuszekkkk czy byliście już u dr Rutkowskiego? Czy profesor zalecił dalszą terapie ?
Pozdrawiam serdecznie |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-11-08, 20:31 Temat: Prośba o ocenę b.histopatologicznego - nowotwor węzłów |
Świetnie, jeżeli ktoś ma pomóc to tylko on. Trzymam kciuki. |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-11-08, 18:28 Temat: Prośba o ocenę b.histopatologicznego - nowotwor węzłów |
mmmariuszekkkk co tu mówić wyniki nie są dobre, przerzuty są prawie wszędzie, sytuacja jest poważna. Przy takim rozsianiu raka wycięcie zmian jest niemożliwe.
Nie wiem czy lekarze podejmą się dalszego leczenia czy bedzie to tylko leczenie paliatywne. Musi to ocenić prowadzący was onkolog.
Przykro mi.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wiele siły |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-11-05, 07:47 Temat: Prośba o ocenę b.histopatologicznego - nowotwor węzłów |
mmmariuszekkkk pisałeś że odbyło się konsylium z udziałem doktora Rutkowskiego. Czy lekarze już coś postanowili czy tylko stwierdzili czerniaka?
Jesteście w naprawdę dobrych rękach i możecie mieć nadzieję że niedługo leczenie się rozpocznie.
Jeżeli macie możliwość zrobienia wcześniej tomografii to możecie z tego skorzystać chociaż z interpretacją wyników i tak musicie poczekać do wyznaczonej wizyty.
Jak tato się czuje?
Pozdrawiam serdecznie
[ Dodano: 2016-11-05, 07:50 ]
Trochę się pogubiłam w waszej historii. Tato jest w szpitalu czy w domu? |
Ola Olka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-11-02, 13:08 Temat: Prośba o ocenę b.histopatologicznego - nowotwor węzłów |
mmmariuszekkkk, mmmariuszekkkk napisał/a: | jutro ma być sympozjum z dok. Rutkowskim i jutro jedziemy też na prywatna wizytę do dok. Szalamachy. |
Napewno więc określą wreszcie konkretny kierunek leczenia. Jesteście w dobrych rękach. Dobrze że to już jutro.
Podaj informacje jak już będzie więcej wiadomo.
Pozdrawiam serdecznie trzymaj się |
|